Verkoopsvoorwaarden
Privacybeleid

 

+32 (0)50 78 90 69
hairstylingticara@hotmail.be
Wilgenstraat 2, 8730 Beernem

 

Algemene voorwaarden

Bestelling

Indien u bij ons bestelt, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoopsvoorwaarden. Voordat u bestelt, dient u kennis te nemen van de verkoopsvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Als u hierover vragen hebt, kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen: hairstylingticara@hotmail.be

Betaling

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Je kunt bij Hairstyling Ticara betalen door het bedrag over te maken op rekeningnummer BE54 4726 0566 0197 op naam van Hairstyling Ticara.

Problemen

Zijn er problemen met uw bestelling, of zit je met vragen! Laat deze ons zo snel mogelijk weten via email. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Privacy

Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden. Indien U op de hoogte wenst te blijven van de laatste nieuwtjes, mail mij dan kan ik u toevoegen.

Herroepingsrecht

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen.

Risico van verzending

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de bpost. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

Kwaliteit

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.

Gegevens

Hairstyling Ticara
BE 0673258489

Hairstyling Ticara
Wilgenstraat 2
8730 Beernem
050 78 90 69
hairstylingticara@hotmail.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.